Hvordan inviterer jeg et nyt medlem ind i et forløb?

I app'en går du ind på siden mine forløb og vælger det forløb hvor du ønsker at tilføje et medlem. Her trykker du på knappen inviter. Her tilføjer du en person fra din kontaktliste eller indtaster telefonnummeret til den person du ønsker at tilføje. Personen som du har inviteret vil nu modtage en invitation i deres Relabee app. Hvis de accepterer invitationen bliver de medlemmer af forløbet.

Hvis du I forvejen er inde i et netværk i app'en, så tryk forløbs navnet øverst i venstre hjørne, så kommer du ind på "mine netværk".