Hvordan opretter jeg et netværk?

For at oprette et forløb skal du have Relabee app'en downloadet eller benytte webløsningen. På siden "Dine forløb" trykker du på plus (+) i øverste højre hjørne. Siden "Nyt forløb" åbner og du indtaster navnet på forløb og tilknytter eventuelt et billede af den person som er omdrejningspunkt for forløbet. Herefter vælger du om du er patient i netværk et eller pårørende. Herefter tryk du på knappen "Send" og så er forløbet oprettet og du vil kunne se det på listen med "Dine forløb".