Kan alle se alle informationer i forløbet?

I Relabee har du mulighed for at vælge præcis hvem som kan se hvilke informationer. Når du tilføjer et nyt opslag, en kalenderaftale eller en opgave så har du mulighed for at vælge hvem som kan se det. Du kan altid vælge specifikt på person niveau.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os