Hvordan lukker jeg et forløb?

Hvis du vil lukke et forløb finder du det pågældende forløb i listen "Mine forløb". Her trykker du på det orange tandhjul på forløbet og kommer ind på siden "Ret forløb". Her har du mulighed for at trykke på knappen "Slet forløb" og så slettes forløbet.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os