Hvordan får jeg notifikationer om ting som sker i Relabee?

Hvis du gerne vil modtage notifikationer om nye inddateringer i Relabee skal du trykke på ikonet "Mere" nederst på siden. På denne side vælger du "Notifikationer" og åbner siden Notifikationer. Der kan åbne for at modtage notifikationer generelt og vælge om der skal lyd på din notifikationer. Derudover kan du vælge specifikt om du vil have notifikationer når der kommer et nyt indlæg, en ny kommentar på dit opslag, en ny opgave, en ny aftale i kalenderen eller en invitation til et forløb.