Hvordan lægger jeg et billede op?

Tryk på ikonet "Overblik" nederst i app'en. Herefter trykker du på plus (+) øverst i højre hjørne. Så åbner siden "Nyt opslag". Her har du mulighed for tilføje et billede ved at trykke på ikonet "Billede/Video".  Herefter kan herefter vælge om du vil bruge et billede fra album eller tage et billede. Hvis du vælger "tag et billede" skal du første gang sige OK til at Relabee må bruge dit kamera. For at tage et billede trykker du på den røde knap nederst. For at tilføje billedet trykker du på brug foto. Hvis du ikke er tilfreds med billedet trykker du på tag igen.