Hvordan lægger jeg en video op?

Tryk på ikonet "Overblik" nederst i app'en. Herefter trykker du på plus (+) øverst i højre hjørne. Så åbner siden "Nyt opslag". Her har du mulighed for tilføje en video ikonet "Billede/Video".  Herefter vælger du Optag Video. Du skal sige OK til at Relabee må bruge dit kamera. For at optage en video trykker du på den røde knap nederst og trykker herefter stop når du er færdig med at optage videoen. For at tilføje videoen trykker du på brug video. Hvis du ikke er tilfreds med videoen trykker du på tag igen.