Hvordan laver jeg et lydklip?

Tryk på ikonet "Overblik" nederst i app'en. Herefter trykker du på plus (+) øverst i højre hjørne. Så åbner siden "Nyt opslag". Her har du mulighed for tilføje et lydklip ved ikonet "Lydklip".  Herefter skal du sige OK til at Relabee må bruge din mikrofon. For at optage et lydklip trykker du på mikrofonen og trykker herefter stop når du er færdig med at optage lydklippet. For at tilføje lydklippet trykker du på flueben. Hvis du ikke er tilfreds med lydklippet trykker du på krydset.