Hvordan opretter jeg en opgave?

Tryk på ikonet "Opgaver" nederst i app'en. Herefter trykker du på plus (+) øverst i højre hjørne. Så åbner siden "Ny opgave". Her udfylder du følgende: Titel på opgaven, vælger om du slev udfører opgaven eller om den skal udbydes i netværket, vælger om opgaven har en deadline og hvis ja vælger dato. Til sidst vælger du hvem i netværket som skal kunne se opgaven. Når alt er udfyldt trykker du på "Gem" øverst i højre hjørne.