Hvordan tager jeg en opgave?

Hvis du ønsker at tage en opgave som er blevet udbudt af et andet medlem af netværket trykker du på ikonet "opgaver" nederst på siden. Herefter trykker du på knappen "Nye". Herefter får du vist de nyeste opgaver. Her kan du så vælge en konkret opgave og ved at trykke på "Acceptere" så er det dig som er ansvarligpå opgaven. Når du har valgt opgaven, vil denne automatisk ryge over i "Mine" opgaver og forsvinde fra "Nye" opgaver.