Hvordan ser jeg en invitation?

Første gang du modtager en invitation til et forløb vil du modtage en sms fra Relabee. Herefter skal du downloade app'en på din smartphone eller tilgå Relabee via www.relabee.com
Du skal nu oprette en profil med dit telefonnummer og et password du vælger.
Når du kommer ind i Relabee vil der være en invitation som du kan aktivere ved at trykke på den. Du er nu en del af det forløb som du er blevet inviteret til.

Hvis du selv får lyst til at oprette et nyt forløb så er der mulighed for det. Se her hvordan du gør det.